Gevolgen van georganiseerd en ritueel misbruik – online scholing

Datum: 13 oktober 2023

Dag en tijd: Vrijdag I 09.00 – 12.30 uur

Locatie: Online

Gegeven door: Christel Kraaij

Kosten excl. 21 % btw

199,00

Tijdens deze online scholing staat deskundigheidsbevordering omtrent de gevolgen van georganiseerd en ritueel misbruik centraal. Het doel van de scholing is kennisoverdracht en het ontwikkelen van praktische handvaten t.b.v. de behandeling van volwassenen die kampen met de gevolgen van georganiseerd en ritueel misbruik, zowel vanuit het verleden als bij doorgaand misbruik.

De werkvormen die we tijdens het webinar inzetten zijn educatie over het type misbruik, inclusief mind control, bejegening en behandeltechnieken, controverses/spanningsveld binnen de gezondheidszorg en met externe partijen. En we bespreken de casuïstiek n.a.v. bovenstaande thema’s.

Ter voorbereiding op de scholing is er literatuur beschikbaar, die te ontvangen is na definitieve aanmelding. Bekijk via deze link vooraf ook de Documentaire ‘Niets is wat het lijkt’.

Gegeven door:

Christel Kraaij is klinisch psycholoog, psychodramatherapeut en directeur van TransitieLAB, onderdeel van Centrum voor Transitie. Ze werkt sinds 2008 met volwassenen die kampen met de gevolgen van (vroeg)kinderlijk trauma en geeft les aan de Rinogroep en bij CELEVT over fase 1 behandeling bij DIS.

Mocht je inhoudelijke (afstemmings)vragen hebben over de online scholing, dan kun je contact opnemen met Christel Kraaij via: c.kraaij@centrumvoortransitie.nl

Extra informatie

  • Online scholing (de teamslink wordt een week vooraf aan de het webinar per mail gedeeld)
  • Datum: Vrijdagochtend 13 oktober 2023
  • Tijd: 09.00 – 12.30 uur
  • Voor wie: Behandelaren, die interesse hebben en in de praktijk te maken (kunnen) hebben met de betreffende problematiek (BIG-geregistreerd, uitzonderingen in overleg)
  • Kosten: € 199,- excl. 21% BTW
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod