Lezing 'Trauma en het lichaam'

Datum: Woensdagavond 28 september 2022

Dag en tijd: 28-9 van 19.45 – 21.15 uur (inloop 19.30 uur)

Locatie: Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn

Kosten excl. 21 % btw

35,00

Trauma en het lichaam zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Trauma’s zijn meestal ‘aan den lijve’ en uiten zich ook lijfelijk. Dit heeft gevolgen voor de beleving van het lichaam en het lichamelijk functioneren. Maar hoe werkt dat dan? Hoe is dit te snappen? Is het lichaam werkelijk zo belangrijk of kunnen we de rol van het lichaam soms ook relativeren? Kunnen fysieke klachten ook hersteld worden? En welke rol heeft het lichaam dan bij het herstellen van trauma?

Het doel van de lezing is het geven van informatie over trauma en het lichaam. Er is gelegenheid om vragen te stellen en te reageren.

 

Gegeven door: 
De lezing wordt gegeven door Adriaan de Bruin, psychomotorisch therapeut bij Trauma en Transitie. Hij heeft ruime ervaring in het werken met (vroegkinderlijk) trauma en uiteenlopende problematiek die daarvan het gevolg zijn. Daarnaast is hij betrokken bij onderzoek naar effecten van psychomotorische therapie bij trauma. Psychomotorische therapie is een ervaringsgerichte en lichaamsgerichte therapievorm.

 


 

Extra informatie

  • Locatie: Centrum voor Transitie te Doorn
  • Kosten:  €35,- excl BTW
  • Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan is deelname via een livestream ook mogelijk. Kosten € 25,- excl. BTW. Klik in dat geval in onderstaande aanmeldformulier de optie ‘ja’ aan bij ‘Deelname via livestream?’.

 

Aanmeldformulier

Ik geef me graag op voor de lezing 'Trauma en het lichaam'' op 28 september 2022. Mijn gegevens zijn:
Factuur op naam van:
Deelname via livestream?
0
    0
    Je bestelling
    Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod