Motherhood booster

Datum: Vanaf 20 oktober 2022

Dag en tijd: Vijf donderdagavonden: 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december van 20.30 – 21.45 uur.

Locatie: Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn

Gegeven door: Rineke van Setten

Kosten excl. 21 % btw

149,00

“Perfecte moeders bestaan niet. Daarom een ruimte om te kunnen ventileren, met humor en speelsheid onze onvolkomenheden toe te staan en bekrachtigd weer naar huis te gaan.”

Een steuntje in de rug. Voor moeders die in alle drukte even tijd voor zichzelf willen creëren om stil te staan, om naar binnen te keren en naar buiten te kunnen ventileren. Misschien leg je de lat voor jezelf hoog, ben je ze even heel erg zat of heb je behoefte aan een ‘mini’ vakantie, we hoeven hiervoor niet weg, maar creëren een ruimte waarin al jouw gevoelens er kunnen zijn. Het is een plek om te ontladen, om weer met frisse moed en in ontspanning in contact met je kind te kunnen zijn. Weet wie jij als moeder wilt zijn en welke stappen je daarvoor kunt ondernemen. We maken hierbij gebruik van ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen, visualisaties, schrijfopdrachten, beeld- en inspiratie kaarten en DvT improvisatiespel.

 

Gegeven door Rineke van Setten

Moeder van een zoon en dochter, ‘bonus ouder’ van twee jongens. Mijn eigen moeder verloor ik toen ik 22 was. Vanuit deze verschillende rollen weet ik hoe mooi maar ook hoe ingewikkeld moederschap kan zijn. Rineke is Dramatherapeut, Pessotherapeut en Developmental Transformations (DvT) graduate en directeur van Centrum voor Transitie.


 

Extra informatie

  • Na aanmelding sturen we binnen zeven werkdagen een bevestiging van je aanmelding en een factuur.
  • Mocht de cursusdag van TransitieLAB onverhoopt niet doorgaan, dan krijg je het gehele bedrag uiteraard teruggestort.

 

Aanmeldformulier

Ik geef me graag op voor de cursus 'Motherhoodbooster' op 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december. Mijn gegevens zijn:
Factuur op naam van:
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod
Korting toepassen
Niet-beschikbare coupons
korting202209 Krijg 10% korting korting van 10% op cursussen t/m 30-9-22