Stilstaan bij existentiële thema’s

Datum: Start 3 december 2023 I 6 ochtenden

Dag en tijd: Zondag I 10.00 – 12.30 uur

Locatie: Centrum voor Transitie I Dorpsstraat 26 I Doorn

Gegeven door: Christel Kraaij

Kosten excl. 21 % btw

225,00

Op voorraad

Zes zondagochtenden verkennen en verdiepen we een aantal existentiële thema’s, middels dialoog en in andere, creatieve vormen. Het kan zowel gaan over hoe deze thema’s privé/persoonlijk spelen, als hoe je dit tegenkomt in je werk (als dat van toepassing is). De thema’s zijn geïnspireerd door Op de bodem van Siebrecht Vanhooren, Ph.D.

De inhoud en de vorm worden gezamenlijk afgestemd en met elkaar vormgegeven. Het initiatief ligt bij TransitieLAB en vanuit daar wordt de ruimte, koffie/thee, iets lekkers en eventueel materialen (PMT-, drama- en beeldende materialen) gefaciliteerd/beschikbaar gesteld. Vanuit TransitieLAB is Christel Kraaij aanwezig, maar zij leidt de bijeenkomsten niet, noch draagt zij een extra verantwoordelijkheid t.a.v. de deelnemers en/of het proces. Ze neemt als deelnemer deel aan de bijeenkomsten.

Thema’s

  1. Over dood en leven
  2. Zinloosheid en zingeving
  3. Isolatie en verbondenheid
  4. Vrijheid, keuze en verantwoordelijkheid
Gegeven door:

Christel Kraaij is klinisch psycholoog en directeur van TransitieLAB, onderdeel van Centrum voor Transitie. Ze werkt sinds 2008 met volwassenen die kampen met de gevolgen van (vroeg)kinderlijk trauma en geeft les aan de Rinogroep en bij CELEVT over fase 1 behandeling bij DIS.

Mocht je inhoudelijke (afstemmings)vragen hebben over de online scholing, dan kun je contact opnemen met Christel Kraaij via: c.kraaij@centrumvoortransitie.nl

 

Extra informatie:
  • 6 bijeenkomsten
  • Datum: Zondagochtend, startdatum 3 december 2023. Voorstel overige data: 7 januari, 4 februari, 3 maart, 7 april, 2 juni 2024  (Data worden bij de eerste bijeenkomst vastgesteld en indien nodig, kunnen we naar een alternatief kijken)
  • Tijd: 10.00 – 12.30 uur
  • Kosten: € 225,- excl. 21% BTW
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod