Trauma Sensitieve Mindfulness

Datum: September – november 2023

Dag en tijd: Dinsdagavond 19, 26 september, 3, 10, 24, 31 oktober, 7 en 14 november 2023

Locatie: Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn

Kosten excl. 21 % btw

535,00

Op voorraad

Vind je het lastig om bewust aanwezig te zijn in het moment? Word je snel overspoeld, heb je een gejaagd gevoel of voel je je juist afgestompt? Maar voel je wel het verlangen om het leven meer te kunnen ervaren? Door mindfulness leer je op een milde manier bij een ervaring te blijven, wat zorgt voor kalmte in de geest.

Voor de meeste mensen die lijden onder de gevolgen van een traumatisch verleden klinkt dit als muziek in de oren. Echter kan het door teveel onveiligheid in het trauma systeem ondoenlijk zijn om zonder te reageren bij gevoelens en sensaties te blijven.

Om toch de vruchten te kunnen plukken van mindfulness is deze training speciaal vormgegeven waarbij rekening wordt gehouden met het reguleren van het zenuwstelsel. Hierin leer je weer naar een veilige zone te bewegen waarin het mogelijk is om je te verbinden met jezelf, je gevoelens, sensaties en anderen. Met een liefdevolle, milde blik zijn met wat er is.

Gegeven door: 

De cursus wordt verzorgd door Jerome Stoel, lichaamsgericht trauma therapeut, somatic experiencing practitioner, Vipassana begeleider en trauma sensitieve mindfulness trainer (MBSR cat 1).  Mocht je inhoudelijke (afstemmings)vragen hebben over de cursus, dan kun je contact opnemen met Jerome Stoel via:

Telefoonnummer: (0341) 239 018


 

Extra informatie

  • Locatie: Centrum voor Transitie – Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn
  • Data: dinsdagavond 19, 26 september, 3, 10, 24, 31 oktober, 7 en 14 november 2023
  • Tijd: 19.15 – 21.45 uur
  • Voor wie: voor mensen met een trauma achtergrond, professionals die met getraumatiseerde mensen werken en/of zelf een trauma achtergrond hebben.
  • Kosten: € 535,- excl. 21% BTW

Tegemoetkoming in de kosten?

Wil je graag deelnemen aan een aanbod van TransitieLAB maar is het niet mogelijk vanwege je financiële situatie om de volledige kosten te betalen? Mail dan naar info@centrumvoortransitie.nl met wat jij wel kan betalen en of een tegemoetkoming vanuit ‘Vrienden van TransitieLAB’ mogelijk is.

0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod