Trauma Sensitieve Yoga

Datum: 22 oktober 2023

Dag en tijd: zondagmiddag 22 en 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november 2023 van 14.00 – 15.00 uur

Locatie: Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn

Kosten excl. 21 % btw

249,00

Op voorraad

Bij trauma sensitieve yoga leer je in contact komen met je lichaam en geest door middel van beweging, ademhaling, meditatie en ontspanning. Zo leer je op een veilige manier verbinding te maken met je eigen gevoel en je omgeving. Tijdens de cursus (6 bijeenkomsten) leer je oefeningen om je emoties en zenuwstelsel te reguleren, je lichaamsbewustzijn te vergroten en je veilig te voelen in je eigen lichaam.

Bij trauma sensitieve yoga gaat het niet om de yogahouding, maar om hoe het voor jou voelt. Je hebt altijd de keuze om een oefening mee te doen, over te slaan of aan te passen. Je leert ervaren wat er in het huidige moment in je lichaam gebeurt en daar bewust op te reageren.

De cursus kan je helpen om je meer gegrond te voelen en nieuwe coping vaardigheden te leren om emoties beter te reguleren. Er is geen yoga ervaring vereist om deel te kunnen nemen aan deze cursus.

Gegeven door:
De cursus wordt verzorgd door Sabine Geers, yoga- en ademtherapeut, trauma-sensitieve yogadocent, mindfulness trainer en onderzoeker. ‘In mijn sessies streef ik naar een veilige omgeving waarin de deelnemer op een eigen tempo leert luisteren naar en verbinden met het eigen lichaam, de ademhaling en de geest.’

Mocht je inhoudelijke (afstemmings)vragen hebben over de cursus, dan kun je contact opnemen met Sabine Geers via:
E-mail: info@mindfulyogatherapie.nl
Telefoonnummer: (06) 82 65 36 63

Extra informatie
  • Locatie: Centrum voor Transitie – Dorpsstraat 26, 3941 JM Doorn
  • Data: zondag 22 en 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november 2023
  • Tijd: 14.00 – 15.00 uur
  • Voor wie: mensen met een trauma achtergrond
  • Er is geen yoga ervaring vereist, maar wel dat je fysiek voldoende in staat bent om deel te nemen.
  • Vooraf volgt een intake gesprek door de docente.
  • Kosten: €249,- excl. 21% BTW

Tegemoetkoming in de kosten?

Wil je graag deelnemen aan een aanbod van TransitieLAB maar is het niet mogelijk vanwege je financiële situatie om de volledige kosten te betalen? Mail dan naar info@centrumvoortransitie.nl met wat jij wel kan betalen en of een tegemoetkoming vanuit ‘Vrienden van TransitieLAB’ mogelijk is.

0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod