Mijlpaal: we staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

Donderdag 9 december jl. was het zover: de beide onderdelen van Centrum voor Transitie – het behandelcentrum Trauma en Transitie en ons ontwikkelingsinstituut TransitieLAB – staan als BV ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Samen met de mede-eigenaren van CQ Doet uit Amersfoort plaatsten Rineke en Christel de handtekeningen. Wederom een mijlpaal waar we zeer blij mee zijn!

Veel tijd om er feestelijk bij stil te staan, hadden we echter niet… Met onze kersverse KVK-nummers in de hand zijn we gelijk weer verdergegaan om alle overige noodzakelijke zaken voor onze nieuwe organisatie(s) te regelen. Denk aan het inschrijven van ons behandelcentrum Trauma en Transitie volgens de Wet Toelating Zorginstellingen, het contract regelen voor ons pand en het aanschaffen van een Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) waarmee we in het nieuwe jaar gaan werken. Het zijn en blijven voor ons drukke (feest)dagen, maar we hebben het er heel graag voor over.

Wij hebben weer ruimte voor diagnostiektrajecten en er is nog plaats bij enkele groepen. Zie hiervoor de informatie bij Behandelaanbod. Wij hebben helaas nog…
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod