Open Dag TransitieLAB – Zondag 17 september

Begin het najaar goed en laat je inspireren bij TransitieLAB. Op zondag 17 september organiseert TransitieLAB een Open Dag speciaal voor iedereen die geïnteresseerd is in ons aanbod. Kom gratis proeven aan de verschillende lezingen, thema-avonden, scholingen, workshops, cursussen die we voor het najaar en doorlopend in het nieuwe jaar gepland hebben. Dit is hét moment om kennis te maken met de mogelijkheden van het TransitieLAB voor jou als professional, cliënt of anders geïnteresseerden.

Meld je nu GRATIS aan voor onze Open Dag. Dat is voor ons prettig aangezien we dan een beetje weten op hoeveel bezoekers we kunnen rekenen. We zien je graag op 17 september in Doorn. Houd de website in de gaten voor het inhoudelijke programma en wie er allemaal komen. Deze volgt binnenkort.

TransitieLAB is de plek voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een inspiratieplek waar iedereen welkom is en er geen onderscheid wordt gemaakt. Het is dé plek waar mensen een verhaal vertellen, een plek die troost biedt, herkenning, hoop en inspiratie ook voor wie breder worstelt met levensvragen. Daarnaast bieden we supervisie, consultatie, leertherapie en scholingen voor zorgprofessionals.

Bekijk hier ons aanbod van workshops, cursussen en lezingen voor dit najaar. Met thema’s als EMDR, eenzaamheid, yoga & trauma, DvT behandeling, ervaringsdeskundigheid, georganiseerd misbruik en nog veel meer. Houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten voor het actuele overzicht.

Wij hebben weer ruimte voor diagnostiektrajecten en er is nog plaats bij enkele groepen. Zie hiervoor de informatie bij Behandelaanbod. Wij hebben helaas nog…
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod