Telefonisch spreekuur vanaf 1 september 2022

We krijgen bij Trauma en Transitie veel vragen van behandelaars/verwijzers met advies over zaken rondom (vroeg)kinderlijk trauma. Denk bijvoorbeeld aan ‘Heb ik bij deze cliënt(e) te maken met DIS?’, ‘Welke (groeps)therapie van Trauma en Transitie zou het best passend zijn?’ of ‘Zou je mee willen denken met onze casus’?

Gwen Thijssen en Monique Nusselder, beiden GZ-psycholoog, hebben ruimte in hun agenda gemaakt om vanaf 1 september a.s.  elke week op vaste momenten dergelijke vragen telefonisch te gaan beantwoorden: een spreekuur.
Let wel, het betreft vragen die niet over een cliënt(e) gaan die reeds bij ons in (groeps)behandeling is. In dat geval is het raadzaam om direct met de betrokken behandelaar contact op te nemen.

Vanaf 1 september 2022 is onze telefonisch spreekuur op:
  • Dinsdagochtend, 09.00 – 09.30 uur (Gwen Thijssen)
  • Woensdagmiddag, 12.15 tot 12.45 uur (Monique Nusselder)
Ben je behandelaar/verwijzer dan kun je op desbetreffende tijdstip bellen naar ons speciale nummer (0343) 23 55 01, we schakelen dan door.
Wij hebben weer ruimte voor diagnostiektrajecten en er is nog plaats bij enkele groepen. Zie hiervoor de informatie bij Behandelaanbod. Wij hebben helaas nog…
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod