Tijden telefonisch spreekuur per 1 september 2023 gewijzigd

Ben je behandelaar/verwijzer en heb je vragen/wil je advies over zaken rondom (vroeg)kinderlijk trauma? Dan kun je (op onderstaande dag/tijdstip) bellen naar ons speciale nummer (0343) 23 55 01 om te overleggen met één van onze regiebehandelaars:

Per 1 september 2023 gelden de momenten:

  • Maandagmiddag, 14.30 tot 15.00 uur 
  • Donderdagochtend, 09.00 – 09.30 uur 

 

Denk hierbij aan vragen als: ‘Welke (groeps)therapie van Trauma en Transitie zou het best passend zijn?’, ‘Ik heb een vermoeden dat mijn cliënt(en) DIS heeft, kunnen jullie meedenken? of ‘Zou je mee willen denken met onze casus’?

Let wel, het betreft vragen die niet over een cliënt(e) gaan die reeds bij ons in (groeps)behandeling is. In dat geval is het raadzaam om direct met de betrokken behandelaar contact op te nemen.

Aangezien het een telefonisch spreekuur betreft, hebben we 10-15 minuten de tijd per telefonisch gesprek. Indien de vraag uitgebreider is, meer een supervisie-karakter heeft, dan verwijzen we je naar de mogelijkheden bij TransitieLAB.

Wij hebben weer ruimte voor diagnostiektrajecten en er is nog plaats bij enkele groepen. Zie hiervoor de informatie bij Behandelaanbod. Wij hebben helaas nog…
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod