TransitieLAB presenteert programma voor najaar 2023

Met trots willen wij jullie het programma van TransitieLAB voor dit najaar presenteren. Na de opening van ons centrum nu ruim een jaar geleden heeft onze aandacht met name gelegen bij het opstarten van het behandelcentrum Trauma en Transitie.  Als centrum zijn wij dankbaar dat wij zoveel cliënten een plek kunnen bieden waar wij ons richten op herstel van vertrouwen in én verbinding met jezelf en de ander.

Maar Centrum voor Transitie heeft nog een tweede tak waar wij dit jaar meer focus aan geven: het TransitieLAB; dé plek voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een inspiratieplek waar iedereen welkom is en er geen onderscheid wordt gemaakt of je cliënt bent, professional of anders geïnteresseerde.

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod voor dit najaar.

Je kunt over een aantal scholingen, lezingen, cursussen nu al meer informatie lezen en als je enthousiast bent direct boeken. De komende weken zullen we de website blijven vullen, dus houd de website in de gaten. Klik hier voor het aanbod waar al meer info over bekend is.

Dit najaar bieden wij een mooie mix van workshops, cursussen en lezingen die zich richten op het gebied persoonlijke ontwikkeling, kunst en cultuur, het lichaam, zelfbeeld, mensenrechten, de-stigmatisering, het aangaan van relatie en groei na ingrijpende gebeurtenissen en zingeving.

Houd onze website en LinkedIn pagina in de gaten voor het actuele overzicht.

Op zondag 17 september organiseert TransitieLAB een Open Dag voor iedereen die geïnteresseerd is in ons aanbod voor het najaar. Je kunt gratis komen ‘proeven’ en een kijkje nemen in ons centrum in Doorn. Meld je GRATIS aan.

 

 

Wij hebben weer ruimte voor diagnostiektrajecten en er is nog plaats bij enkele groepen. Zie hiervoor de informatie bij Behandelaanbod. Wij hebben helaas nog…
0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod