TransitieLAB is de plek voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling

Welkom bij TransitieLAB

TransitieLAB is de plek voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een inspiratieplek waar iedereen welkom is en er geen onderscheid wordt gemaakt of je cliënt bent (met of zonder trauma achtergrond), professional of anders geïnteresseerde.

TransitieLAB is een plek waar mensen een verhaal vertellen, een plek die troost biedt, herkenning, hoop en inspiratie ook voor wie breder worstelt met levensvragen. Daarnaast bieden we supervisie, consultatie, leertherapie en scholingen voor zorgprofessionals. 

Ons aanbod is nog beperkt, maar gaandeweg het jaar komt een aanbod van workshops, cursussen en lezingen die zich richten op het gebied persoonlijke ontwikkeling, kunst en cultuur, het lichaam, zelfbeeld, mensenrechten, de-stigmatisering, het aangaan van relatie en groei na ingrijpende gebeurtenissen en zingeving.

2 november 2022

Woensdagavond 19.15 – 21.45 uur: 2, 9, 16, 23, 30 november, 7, 14 en 21 december
Deze 8-weekse mindfulness training, gegeven door lichaamsgericht traumatherapeut Jerome Stoel,  is speciaal vormgegeven voor mensen met een trauma geschiedenis.

Vanaf 20 oktober 2022

Vijf donderdagavonden: 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december van 20.30 – 21.45 uur.
Een steuntje in de rug. Voor moeders die in alle drukte even tijd voor zichzelf willen creëren om stil te staan...

Woensdagavond 28 september 2022

28-9 van 19.45 – 21.15 uur (inloop 19.30 uur)
Trauma’s zijn meestal ‘aan den lijve’ en uiten zich ook lijfelijk. Dit heeft gevolgen voor de beleving van het lichaam en het lichamelijk functioneren. Maar hoe werkt dat dan?

vanaf 20 oktober 2022

Vijf donderdagavonden: 20 oktober, 3 en 17 november, 1 en 15 december van 19.15 – 20.15 uur.
Ben jij een behandelaar, therapeut of coach en wil jij jezelf beter leren kennen als persoon of professional op een hele andere wijze? Wil jij uit je hoofd en meer in je lichaam komen?

Divers aanbod cursussen

Christel Kraaij en Rineke van Setten organiseren in samenwerking met professionals, ervaringsdeskundigen, (ex)cliënten en andere inspirerende partners een divers aanbod voor je persoonlijke ontwikkeling of voor professionals. 

Zet jij je in op een gebied passend bij de visie van ons centrum en zou je willen samenwerken met het TransitieLAB, neem dan contact met ons op via: info@centrumvoortransitie.nl