TransitieLAB is de plek voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling

Welkom bij TransitieLAB

TransitieLAB is de plek voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een inspiratieplek waar iedereen welkom is en er geen onderscheid wordt gemaakt of je cliënt bent (met of zonder trauma achtergrond), professional of anders geïnteresseerde.

TransitieLAB is een plek waar mensen een verhaal vertellen, een plek die troost biedt, herkenning, hoop en inspiratie ook voor wie breder worstelt met levensvragen. Daarnaast bieden we supervisie, consultatie, leertherapie en scholingen voor zorgprofessionals. 

Ons aanbod is nog beperkt, maar gaandeweg het jaar komt een aanbod van workshops, cursussen en lezingen die zich richten op het gebied persoonlijke ontwikkeling, kunst en cultuur, het lichaam, zelfbeeld, mensenrechten, de-stigmatisering, het aangaan van relatie en groei na ingrijpende gebeurtenissen en zingeving.

Bijeenkomsten in januari en februari 2023

25 januari 2023 voor professionals, 8 februari 2023 voor naasten
Wil jij de complexe belevingswereld van mensen met DIS beter leren kennen en begrijpen? En wil je weten hoe je misbruik bespreekbaar kunt maken? Meld je dan aan voor de unieke en bijzondere bijeenkomsten van ‘Mijn naam is haas’.

28 februari 2023

dinsdagavond 28 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4, 11 en 18 april 2023 van 19.15 – 21.45 uur
Vind je het lastig om bewust aanwezig te zijn in het moment? Word je snel overspoeld, heb je een gejaagd gevoel of voel je je juist afgestompt? Maar voel je wel het verlangen om het leven meer te kunnen ervaren?

Divers aanbod cursussen

Christel Kraaij en Rineke van Setten organiseren in samenwerking met professionals, ervaringsdeskundigen, (ex)cliënten en andere inspirerende partners een divers aanbod voor je persoonlijke ontwikkeling of voor professionals. 

Zet jij je in op een gebied passend bij de visie van ons centrum en zou je willen samenwerken met het TransitieLAB, neem dan contact met ons op via: info@centrumvoortransitie.nl