TransitieLAB is de plek voor persoonlijke- en professionele ontwikkeling

Welkom bij TransitieLAB

TransitieLAB is de plek voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een inspiratieplek waar iedereen welkom is en er geen onderscheid wordt gemaakt of je cliënt bent (met of zonder trauma achtergrond), professional of anders geïnteresseerde.

TransitieLAB is een plek waar mensen een verhaal vertellen, een plek die troost biedt, herkenning, hoop en inspiratie ook voor wie breder worstelt met levensvragen. Daarnaast bieden we supervisie, consultatie, leertherapie en scholingen voor zorgprofessionals. 

Ons aanbod van workshops, cursussen en lezingen richt zich op het gebied persoonlijke ontwikkeling, kunst en cultuur, het lichaam, zelfbeeld, mensenrechten, de-stigmatisering, het aangaan van relatie en groei na ingrijpende gebeurtenissen en zingeving.

Divers aanbod cursussen

Christel Kraaij en Rineke van Setten organiseren in samenwerking met professionals, ervaringsdeskundigen, (ex)cliënten en andere inspirerende partners een divers aanbod voor je persoonlijke ontwikkeling of voor professionals. 

Zet jij je in op een gebied passend bij de visie van ons centrum en zou je willen samenwerken met het TransitieLAB, neem dan contact met ons op via: info@centrumvoortransitie.nl

0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod