Voor behandeling en begeleiding van volwassenen die kampen met de gevolgen van (vroeg)kinderlijk trauma

Welkom bij Trauma en Transitie

Het behandelcentrum Trauma en Transitie is er voor mensen die in hun jeugd getraumatiseerd zijn geraakt en hierdoor in volwassenheid vastlopen. Wij richten ons op herstel van vertrouwen in en verbinding met jezelf en de ander. 

We bieden multidisciplinaire (ambulante) behandeling, waarbij we ons richten op denken, voelen en handelen, zowel vanuit het vergroten van kennis over de gevolgen van trauma, als het middels (vak)therapie ervarings- en lichaamsgericht behandelen van die gevolgen. 

We werken met positieve gezondheid, vanuit ervaringsdeskundigheid en betrekken bij voorkeur je naasten, uiteraard in overleg met jou. Ook hebben we oog voor je eigen leefomgeving en stemmen indien nodig de zorg af op de begeleiding, die je op sociaal maatschappelijk gebied ontvangt. 

Je kunt bij ons terecht voor een volledige behandeling op maat of gebruik maken van een specifiek aanbod aanvullend op een al lopende behandeling. 

Hoe meld je je aan?

Trauma en Transitie werkt vanaf maandag 2 oktober 2023 met een interesselijst. Zodra we 50 geïnteresseerden ontvangen hebben, sluiten we de interesselijst en maken dit bekend via onze site.

Lees voor meer informatie de UPDATE AANMELDSTOP d.d. 28 september 2023 op de pagina Voor cliënten

0
0
Je bestelling
Je hebt nog niets besteldTerug naar cursusaanbod